Hulp nodig?(06) 1823 0542 | Doctor Struyckenstraat 93, Breda

Klantenservice

Wenst u meer informatie over de producten en of diensten van PVC Vloerdeal?
Bel, mail, app of kom langs in onze showroom in Breda! U bent altijd van harte welkom.

Kan ik in de showroom mijn bestelling plaatsen?

Ja, onze medewerkers helpen u graag bij het opstellen van een offerte. Zij geven u ook advies op maat zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Kan ik mijn bestelling ophalen in de showroom?

Dit is mogelijk. Onze showroom in Breda is echter enkel een verkoopkantoor. Onze voorraad ligt echter in onze magazijnen in Venlo en Tilburg. Wij bezorgen uw vloer gratis thuis vanaf €500,-. Kleinere hoeveelheden kunnen afgehaald worden in de winkel binnen 2 werkdagen.

Wanneer is de showroom geopend?

De showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag.

Maandag:    Gesloten

Dinsdag:     10:00 – 17:30

Woensdag: 10:00 – 17:30

Donderdag: 10:00 – 17:30

Vrijdag:        10:00 – 17:30

Zaterdag:    10:00 – 16:00

Zondag:       GESLOTEN

Wie bezorgt mijn vloer?

Vloerdeal levert alle vloeren persoonlijk af! Wij nemen indien gewenst een uur voor levering contact met u op, zodat u exact weet wanneer wij arriveren. Wordt u vloer gelegd? Dan wordt deze meegenomen door onze professionele stoffeerders.

Kan ik mijn bestelling betalen bij levering?

Ja, dit kan. Wij hebben echter geen pinapparaat bij levering. U dient contant te betalen aan de chauffeur. U kunt ook het resterende bedrag per bank overmaken alvorens de leverdatum.

Heeft u vragen over de levering?

Bel ons op 06-18 230 542! U krijgt direct een medewerker van Vloerdeal aan de lijn welke graag u vragen omtrent de levering beantwoordt.

Kan ik in de showroom contant betalen?

Ja, uiteraard is dit mogelijk. U kunt ook pinnen bij ons!

Moet ik aanwezig zijn bij het afleveren van mijn vloer?

Ja, wij hebben uw handtekening voor ontvangst nodig. Ook dient u de vloer te inspecteren op beschadigingen.

Kan ik in de showroom mijn bestelling plaatsen?

Ja, onze medewerkers helpen u graag bij het opstellen van een offerte. Zij geven u ook advies op maat zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Wat is de levertijd voor mijn vloer?

Alle PVC vloeren worden binnen uiterlijk 3 werkdagen bij u bezorgd. Wij proberen echter alles in twee werkdagen te bezorgen!

Wat zijn de bezorgkosten voor mijn PVC vloer?

Bij een bedrag boven de €500,- wordt uw vloer gratis thuisbezorgd*. Omdat wij vanuit Breda bezorgen geldt dit tot een straal van 100 km! (Alles ten zuiden van de lijn Amsterdam-Arnhem) Boven deze afstand rekenen wij €50 bezorgkosten in verband met extra kosten. Onder de €500 zijn de bezorgkosten €25,- incl. BTW. Bezorgkosten in Belgie zijn hetzelfde als in Nederland.

Is Vloerdeal aansprakelijk voor schade aan producten na het in ontvangst nemen van de bestelling?

Nee, Vloerdeal is niet meer verantwoordelijk voor het product na aflevering van het product.

Er is een verkeerde vloer bezorgd, wat nu?

Mocht u constateren dat er een verkeerde vloer is geleverd, neem dan direct contact op met Vloerdeal. Maak foto’s van de vloer en mail of app deze naar ons. Wij zorgen dan dat het probleem zo spoedig mogelijk wordt opgelost.

Wat moet ik doen als mijn bestelling beschadigd is bij aflevering?

Neem direct contact op met de bezorger of Vloerdeal. Wij nemen de beschadigde pakken direct mee terug en regelen zo spoedig mogelijk nieuwe producten voor u.

Heb ik een ondervloer nodig?

Bij klik PVC vloeren is een ondervloer aan te raden. Dit om te zorgen dat de vloer extra stabiel ligt en de druk optimaal verdeeld wordt. Bij de RigidCore XL klik pvc vloeren heeft u niet per se een losse ondervloer nodig door de unieke kurkonderzijde. Dit functioneert als ondervloer. Legt u de vloer echter in een appartement, dan heeft u een passende ondervloer nodig om de 10dB norm te behalen.

Lijm PVC

Bij een verlijmde PVC vloer wordt de vloer direct op een geëgaliseerde ondergrond verlijmd. Dan heeft u uiteraard geen ondervloer nodig.

Heeft u een houten ondergrond? Dan dient er Jumpax Classic 10 Db onder gelegd te worden! Deze platen stabiliseren en egaliseren en worden kruislings gelegd om zo een solide fundering voor de lijm PVC te garanderen!

Wat zijn de voordelen van klik PVC ten opzichte van verlijmde PVC vloeren?

Klik PVC vloeren kunt u leggen zoals klik laminaat. Dit is ideaal voor de doe-het-zelver en goedkoper om te leggen. De klik PVC is iets duurder in aanschaf, maar de legkosten zijn beduidend lager, omdat dit zelf te doen is. Bij een verlijmde PVC vloer moet de ondervloer altijd geëgaliseerd worden met egaline. Dit wordt egaliseren genoemd. Vervolgens wordt de egaline geschuurd, gepolijst, gestofzuigd en wordt de PVC vloer verlijmd. Dit geeft het beste resultaat en garandeert een super strakke vloer. Dit zorgt er echter voor dat de legkosten hoger zijn. Lijm PVC zelf is daarentegen weer goedkoper in aanschaf. Ook is het aan te raden om dit enkel door een vakman te laten doen.

Een ander voordeel van klik PVC vloeren is dat deze later weer te verwijderen zijn en dus ook in huurwoningen gelegd mogen worden.