Hulp nodig?(06) 1823 0542 | Doctor Struyckenstraat 93, Breda

PRIVACY GEWAARBORGD BIJ PVCVLOERDEAL

Dit is de site van PVCVLOERDEAL.NL / E&R Flooring VOF, gevestigd aan de Bornhemweg 140, 4731TC, Oudenbosch, Nederland.

Het inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 68572166. Ons btw-nummer is NL857502359B01.

PRIVACY

Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Daarom houden wij ons strikt aan alle wettelijke regelgeving die van toepassing is op uw persoonsgegevens. Wij respecteren uw recht om inzage te bieden in uw persoonsgegevens, deze gegevens te controleren of te laten verwijderen. Ook is het mogelijk om op uw verzoek een gegevensexport aan te leveren met gegevens die wij met uw toestemming gebruiken.

Wij houden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in ons privacy beleid. Het is daarom aan te raden om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen, zodat u van de wijzigingen op de hoogte bent.

Als u vragen of klachten hebt over de verwerking van de persoonsgegevens, dan helpen wij u graag.
U kunt contact opnemen met onze klantenservice, wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 10:00 uur en 17:30 uur.
Alle vragen en klachten per e-mail beantwoorden wij binnen 1 werkdag. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Om al uw bestellingen op PVCVLOERDEAL.nl goed en snel op de juiste manier, op maat te kunnen leveren en/of de vragen die u stelt aan de afdeling klantenservice van PVCVloerdeal.nl goed te kunnen beantwoorden, zijn bepaalde gegevens noodzakelijk. Deze gegevens worden door ons op diverse manieren gecontroleerd op juistheid.

Hiervoor verzamelen wij de volgende gegevens

Algemene gegevens: Tijdens het bestellen/aanvragen offerte vult u uw naam, adres, postcode en woonplaats in. Deze gegevens gebruiken wij om de bestelling te kunnen verwerken en een opmaat offerte op te kunnen maken.

Uw e-mailadres: Uw e-mailadres gebruiken wij om u te informeren wanneer de bestelling gereed is voor verzending.

Uw telefoonnummer: Wij gebruiken uw telefoonnummer alleen als er vragen of onduidelijkheden zijn over uw bestelling. Ook als er een tijdelijke actie wordt gedaan waar u aan meedoet, dan vergt de actie een telefoonnummer. Deze gegevens gebruiken we uitsluitend om de actie te voeren en de prijswinnaar bekend te maken.
Betaalgegevens: Om uw bestelling te kunnen betalen, maken wij gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Wanneer de betaling is verricht worden uw gegevens in onze administratie en bij de bank en betaalservices verwerkt en opgeslagen om de betaling aan uw bestelling te kunnen koppelen.

Verkeersgegevens: Bij elk bezoek aan onze website worden er verkeersgegevens opgeslagen. Bijvoorbeeld uw surfgedrag op de website en welke artikelen er worden besteld. De reden hiervan is om de website beter en gebruiksvriendelijker te maken. Deze gegevens zijn dus niet persoonsgebonden.
Uw IP-adres: Wanneer u een bestelling plaatst dan wordt uw IP-adres opgeslagen, dit om fraude te voorkomen.
Fraude: Om fraude te voorkomen onderzoeken wij ook klantgegevens. Mocht het nodig zijn dan kunnen wij uw klantgegevens doorgeven aan de overheid.
Klantenservice: U kunt contact met ons opnemen doormiddel van e-mail, chat, facebook en telefoon. Om te voorkomen dat u meerdere keren hetzelfde verhaal moet vertellen en om onze service te verbeteren, maken wij notities van de klantencontacten die wij bewaren.
Bewaartermijn: Zolang als nodig om uw bestellingen af te handelen, worden uw gegevens door ons bewaard. Indien u geen account meer bij ons heeft worden uw gegevens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is deze gegevens langer te bewaren (waaronder de fiscale bewaarplicht van 7 jaar).

Waarvoor gebruiken wij deze persoonsgegevens?

Het verwerken van uw bestelling.
De bezorging op het door u aangegeven adres, mocht het nodig zijn voor het afleveren van uw bestelling dan kunnen wij uw gegevens doorgeven aan andere partijen, zoals de bezorgdienst.
U op de hoogte brengen van de acties, als u zich hiervoor heeft aangemeld.

Verkeersgegevens

Het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van de website.

Persoonsgegevens zijn goed beveiligd
De bescherming van de privacy is erg belangrijk. Daarom zijn de computersystemen en internetapplicaties goed beveiligd, om te voorkomen dat onbevoegden binnen en buiten onze organisatie toegang hebben tot persoonsgegevens. Alle bijzondere informatie (zoals betaalgegevens) wordt apart verwerkt op een extra beveiligd internetsysteem. Wij treffen voortdurend veiligheidsmaatregelen om onrechtmatig gebruik en verlies van informatie die Sneltoner.nl op haar site ontvangt te voorkomen.

Beveiligde verbinding
Op het moment van het plaatsen van de bestelling worden uw gegevens versleuteld en via een beveiligde verbinding naar ons verzonden. U kunt de beveiligde verbinding herkennen aan het slotje in de groene adresbalk. Zo is diefstal of fraude van uw gegevens uitgesloten. Het slotje en de groene adresbalk worden in alle recente versies van Internet Explorer, Safari, Chrome en Firefox getoond.

Nimmer verkoop aan andere organisaties voor commerciële doeleinden
PVCVloerdeal.nl verkoopt of verhuurt nimmer persoonlijke gegevens. PVCVloerdeal.nl stelt alleen gegevens ter beschikking aan derden die nauw zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling, het evalueren van de activiteiten/diensten van PVCVloerdeal.nl of het verbeteren van de internetadvertenties op andere websites. Alle PVCVloerdeal-werknemers en de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van alle gegevens te waarborgen.

Cookies
Onze site maakt gebruik van zogenaamde cookies. Cookies bestaan uit een standaard internet technologie die het voor ons mogelijk maakt om bepaalde informatie op te slaan en te ontsluiten op het systeem van de gebruiker. Elke bezoeker kan zijn/haar computer zo instellen dat er geen cookies worden geaccepteerd. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons cookiebeleid op onze website of onderaan deze pagina.

Advertenties
De site van PVCVloerdeal.nl kan advertenties van derden of koppelingen naar andere sites bevatten. Op het privacy beleid van eventuele derden of hun sites heeft PVCVloerdeal.nl geen invloed en is daarvoor niet verantwoordelijk.

Contact?
Als u wenst te reageren op het privacy beleid van PVCVloerdeal.nl, dan kunt u contact met ons opnemen:

Per telefoon, 06-18230542
Per e-mail, info@vloerdeal.nl
Per brief, PVCVloerdeal: Dr. Struyckenstraat 93, 4812BB, Breda

Cookiewet 

Op 5 juni 2012 is de gewijzigde Telecommunicatiewet in werking getreden, waarvan de nieuwe Cookiewet een onderdeel is. Daardoor is elke website wettelijk verplicht de gebruiker van een website te informeren over ‘cookies’ en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan. Voor de website PVCVloerdeal maken wij gebruik van cookies. Deze cookies dienen het gebruiksgemak van deze website. En daarom vragen wij jouw toestemming voor deze website. 

Wat zijn cookies? 

Cookies zijn kleine bestanden die met pagina’s van onze website worden meegestuurd en worden opgeslagen op jouw computer en bij terugkeer door de website wordt herkend. Een cookie slaat niet je naam, niet je adres, niet je e-mailadres, niet je leeftijd en ook geen andere persoonlijke gegevens op. Cookies onthouden onder andere jouw voorkeuren, instellingen en jouw interesses op basis van jouw surfgedrag op onze website. Wij optimaliseren de werking van de website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Zo kan PVCvloerdeal de verrichtingen van de gebruikers op onze websites registreren en kan zij de website evalueren en verbeteren, zodat deze beter aansluit bij jouw wensen. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. 

Welke cookies gebruikt PVCVloerdeal? 

1. Functionele cookies 

Om te zorgen dat PVCVloerdeal goed wordt weergegeven en jij naar behoren kan surfen door pagina’s, maken we gebruik van technisch noodzakelijke cookies. Het cookie onthoudt bijvoorbeeld een bepaalde indeling of instelling die jij zelf gemaakt hebt. Voor deze cookies hoeven we geen toestemming aan jouw te vragen. 

2. Cookies voor websitestatistieken 

Wij maken bij de diverse websites van PVCVloerdeal gebruik van een web analytics pakket (Google Analytics) om te analyseren welke pagina’s het best worden bezocht, via welke browser gebruikers surfen (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari, etc), of jij een groot scherm hebt, etc. Op basis daarvan kunnen we onze sites verbeteren. Deze gegevens worden anoniem opgeslagen dus zijn niet te herleiden naar wie jij bent. Ze worden alleen gebruikt om jouw bezoek aan onze websites te analyseren. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics. 

3. Cookies van PVCVloerdeal voor de advertenties

Sommige cookies die de diverse websites van PVCVloerdeal gebruiken zijn zogenaamde ‘doubleclick cookies’. Deze cookies worden gebruikt in de advertenties die worden weergegeven op onze websites. Doubleclick cookiesregistreren de websites die je bezoekt en maken zo een inschatting van jouw interesses. Door inzicht in interessegebieden van bezoekers is het voor adverteerders interessant om te adverteren op onze websites. Met die informatie kunnen adverteerders en PVCVloerdeal voor jou interessante advertenties plaatsen. Daardoor blijf jij als consument onze websites bezoeken en behouden we advertentie inkomsten.  

Zo kunnen we kwalitatief goede, gratis websites blijven maken. Om deze redenen plaatsen wij de DoubleClick cookies op onze websites.  

Deze soort cookies worden gebruikt voor: 

  1. a) Het tonen van de advertentie (op tijd, plaats, browseretc).
    b) Het voorkomen van het tonen van telkens dezelfde advertentie. Zo wordt er rekening gehouden met de mate waarin een advertentie getoond wordt, ook wel frequency/family cap genoemd.
    c) Het maken van rapportages voor de adverteerders (uniek bereik).  
  2. Cookies van externe partijen

Op onze websites maken we gebruik van Facebook, Youtube, Twitter en andere sociale media. We vinden het praktisch en handig om de tweets en video’s en reactiemogelijkheid via bijvoorbeeld Facebook op onze websites te plaatsen. Om dit mogelijk te maken plaatsen Facebook, Youtube, Twitter en andere partijen een cookie op jouw computer. Op hun beurt analyseren deze externe partijen jouw klikgedrag. Lees de privacyverklaring van Facebook en van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met jouw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken. 

Wanneer u akkoord gaat met het gebruik van bovenstaande cookies dan kunt u dat bovenin de site aangeven. 

Wilt u het gebruik van cookies uitschakelen? Raadpleeg hiervoor dan de gebruiksaanwijzing van uw browser.