Hulp nodig?(06) 1823 0542 | Doctor Struyckenstraat 93, Breda

Zakelijke klant Vloerdeal Breda

Nieuwe slijtvaste vloer nodig in je restaurant, kantoor of hotel? Dan is een pvc vloer van Vloerdeal de perfecte oplossing. In tegenstelling tot een vloer van hout of tegels, is een pvc vloer slijtvast, ongevoelig voor vocht, te leggen als visgraat en verkrijgbaar in elke kleur of stijl. Kortom, een win-winsituatie.

Te druk met uw bedrijf en geen tijd om langs te komen? Bel / mail / vraag een offerte aan bij ons en wij komen vrijblijvend langs!

Wilt u wel die chique uitstraling van een visgraat parket vloer in uw onderneming, maar heeft u geen zin in al dat onderhoud van een houten vloer? Kies dan visgraat pvc van Vloerdeal! Voordeliger, onderhouds arm, slijtvaster en niet te onderscheiden van echt hout!

Een greep uit onze projecten

Weten hoeveel u kunt besparen? Of de experts van Vloerdeal gratis langs laten komen voor een offerte?

Vraag direct gratis de voordeligste offerte aan binnen één minuut!

Voordelig en eenvoudig een zakelijke PVC vloer bestellen

Niet iedereen heeft tijd om naar de showroom te komen. Daarom komen wij graag (en vrijblijvend) langs bij zakelijke klanten voor het opmeten van de ruimte(s) en om passend advies te geven. Hierbij staat de klant centraal en wordt er met alle factoren rekening gehouden. Van meten en bezorgen tot egaliseren en leggen: PVC Vloerdeal regelt het hele project van A tot Z tegen de beste prijs!

Zakelijk PVC vloer laten leggen door Vloerdeal Breda

Wilt u de oude vloer laten verwijderen? Uiteraard is dit ook mogelijk. Neem direct contact op met Vloerdeal Breda via de onderstaande gegevens:

Tel.:    06-182 305 442
Mail:   info@vloerdeal.nl

Zowel visgraat als regulier leggen is mogelijk. De legservice omvat: voorstrijken, egaliseren, schuren, lijmen & leggen van de PVC vloer. Afhankelijk van de ondergrond kijken wij wat de best aansluitende mogelijkheid voor u is!

Neem contact met ons op op: 06-182 305 442
Mail ons: info@vloerdeal.nl , vraag online een offerte aan of kom langs in onze vestiging in Breda voor meer informatie en prijzen!

Team Vloerdeal Breda

Projecten

Speciaal voor zakelijke klanten, projectinrichters & stoffeerders biedt PVC Vloerdeal zakelijke verkoop van PVC vloeren en plinten aan.

Vloerdeal koopt altijd grootschalig in en kan daarom tegen zeer aantrekkelijke prijzen PVC vloeren aanbieden aan andere ondernemers. Wij leveren zowel losse vloeren als PVC vloeren inclusief volledige legservice met egaliseren en plinten!

Wij staan altijd open voor samenwerkingen en hebben altijd zowel partijen als een vaste collectie vloeren voor u beschikbaar tegen de laagste prijzen!

Vloerdeal biedt PVC vloeren van meerdere merken tegen de laagste prijzen aan en verkoopt zowel per pak als per pallet!

Onze legservice voor zakelijke klanten zorgt ervoor dat uw PVC perfect wordt gelegd door onze vakmannen met jarenlange ervaring, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Neem contact met ons op op: 06-182 305 442
Mail ons: info@vloerdeal.nl , vraag online een offerte aan of kom langs in onze vestiging in Breda voor meer informatie en prijzen!

Team Vloerdeal Breda

Referenties

ABN Amro – Amsterdam

Shiki Sushi – Rotterdam

Accor Mercure Hotel – Den Haag

Arendse Health club

Artis  Bibliotheek – Amsterdam

Bel company  – Landelijk

Catharina ziekenhuis – Eindhoven

De Bron te Eijsden

Dorpshuis – Odijk

Free record shops  – Landelijk

Gezondheids Centrum – Helmond

Health Club – Amsterdam – Leeuwarden

Het Huis opticien – Landelijk

Huize de Bocht – Goirle

Jacob Roelands Lyceum Boxtel

John’s Sport shop – Tilburg

Kapsalon Francies – Utrecht

Kasteel Staverden – Ermelo

KNVB – Zeist

KPN primafoon – Haarlem

Lady fit – Utrecht

Media markt – Amsterdam

Mexx store

Minerva Bioscoop – Breda