Hulp nodig?(06) 1823 0542 | Doctor Struyckenstraat 93, Breda

Showroom Vloerdeal in Breda

Weten hoeveel u kunt besparen? Of de experts van Vloerdeal gratis langs laten komen voor een offerte?

Vraag direct gratis de voordeligste offerte aan binnen één minuut!

Op zoek naar de perfecte (visgraat) PVC vloer voor de laagste prijs, maar wil je liever éérst zien wat je koopt? Dan ben je bij Vloerdeal Breda aan het juiste adres. Wij hebben diverse (visgraat) pvc vloeren gelegd liggen in onze showroom. Zo ervaar je hoe de vloer er op grotere oppervlaktes oogt!

Op slechts 5 minuten van de A58 vind je onze showroom aan de Dokter Struyckenstraat, in Breda. Zien we jou binnenkort bij de beste vloerenzaak van Nederland?

Klantgericht advies en transparante service bij PVC Vloerdeal Breda

In de showroom van Vloerdeal gaat het om jou, de klant. Dat begint op het moment dat je de winkel binnenstapt en stopt pas op het moment dat jij 100% tevreden bent. Wij zijn een familiebedrijf en daarom kunnen wij snel schakelen. Dat is de service van PVC Vloerdeal: klantgericht en transparant. Wij kijken naar de situatie per klant en komen gerust vrijblijvend langs bij u thuis!

Daarom geen te dure showrooms, maar de laagste prijzen voor hoogwaardige producten en advies van klantgerichte adviseurs. Zo zijn er, naast vrijwel alle A-merken, alternatieve mogelijkheden te bezichtigen. De keuze is aan jou. Waar het ons om gaat is dat klanten met een fijn gevoel onze winkel uitlopen. Vriendelijkheid boven snoeiharde verkoop; een aanpak die vandaag de dag nog vaak over het hoofd wordt gezien.

Hoogwaardige pvc vloeren in Brabant

Het tevreden stellen van al onze klanten speelt dus een grote rol, nét als kwaliteit. Wij werken hard om het perfecte product te verkopen voor de best mogelijke prijs. Dit betekent ook dat we dagelijks de vloertrends en concurrentie in de gaten houden. Zo blijven we voorop lopen in de PVC branche.

PVC Vloerdeal hecht daarnaast veel waarde aan het milieu en verduurzaming. Het gevolg is dat onze vloeren aan de hoogst gestelde Europese eisen moeten voldoen. Bij onze producten geen weekmakers of andere ongezonde additieven. Ook zijn alle pvc vloeren volledig recyclebaar. Kiezen voor Vloerdeal is dus een verantwoorde keuze.

Vloeren binnen 3 werkdagen in huis

Onze vloeren worden direct uit voorraad geleverd. Hierdoor wordt jouw nieuwe vloer al binnen drie werkdagen geleverd. Liever de bezorging inplannen op een later moment, maar wel alvast bestellen? Ook dat is geen probleem. Klanten van PVC Vloerdeal kunnen namelijk gebruik maken van onze bewaarservice. Jouw vloer wordt in ons verwarmde magazijn bewaard, zolang als jij dat wilt. Zo houd je thuis ruimte over en kun je de vloer ophalen wanneer je wilt.